Saavuimme Aucklandiin eilen aamu viiden aikaan 32 tunnin lennon jälkeen. Olo tuntui melko väsyneeltä, mutta uuden kaupungin viehätys sai kehoon lisää energiaa. Hotelli huoneen saimme vasta yhdeltä. Tutustuimme kaupunkiin ajelemalla bussilla ja kävelemällä kaupungilla. Kun vihdoin pääsimme hotelli huoneeseen oli luksusta päästä suihkuun. Hotellin netti on kallis, joten käymme tänään kysymässä prepaid liittymää. Wifi-yhteyttä saa käyttää vain 24 tuntia tai tiedonsiirtoon perustuvaan rajoitukseen. Tuskin tulemme paljon päivittämään blogia nyt viikon sisällä jos prepaid ei onnistu.

Ensimmäisenä oli pakko käydä ostamassa sandaalit kummallekin. Sää +25, kyllä kelpaa. Yllätyksenä huomasimme että ruoka kaupasta ostettuna on hirmu kallista, mutta kuitenkin ravintoloissa on Suomen hintataso. Joitakin edullisiakin paikkoija löytyy. Kaupunki isoksi kaupungiksi on hyvin pikku kaupunkimainen ja tunnelma rento. Maori kerjäläisiä on paljon. He asuvat ja nukkuvatkin kadulla.

Nukkumisesta puheen olleen, eilen mentiin päikkäreille illalla kahdeksan aikaan "puoleksi tunniksi". Heräsimme keskellä yötä ja jatkoimme unia aamuun asti. Pitkä lento oli tehnyt tehtävänsä. Tänään olisi tarkoitus suunnata mahdollisesti laivalla biitsille.

Puut ovat täällä vähän isommassa mittakaavassa.

20140204_190919-normal.jpg